woensdag 20 april 2016

Op vakantie met het vliegtuig

Veel mensen reizen in de zomer naar zonnige bestemmingen zoals Turkije, Italië, Spanje en Frankrijk. Alhoewel Frankrijk veelal met de auto aangedaan wordt en men op de camping zal gaan staan is dat voor de ander genoemde namen anders. Met name Spanje en Turkije zal met het vliegtuig bezocht worden door vele Nederlanders. In de vakantieperiode zullen veel hotels met kinderanimatie aanwezig zijn. De periode hier buiten zal dat minder zijn vanwege de kinderen natuurlijk. De gemiddelde leeftijd zal flink omhoog gaan.

Goedkope vluchten

Vele vakanties zullen in de vorm gaan als pakketreis. Hierbij zit het vliegticket en hotel samen in 1 prijs. Vlieg je met kleinere maatschappij dan kan het voorkomen dat je vanaf Eindhoven of Rotterdam vertrekt. Dan kan voor sommige mensen tegenvallen die vlak bij het vliegveld Schiphol wonen. In de meeste gevallen kan het dan handig zijn om de auto te parkeren bij het vliegveld. Als je de auto wilt parkeren bij Eindhoven Airport dan zijn er vele mogelijkheden van dichtbij tot ver weg en valet parking is ook een mogelijkheid. Woon je wel dichtbij dan is het ideaal. Dan laat je je even wegbrengen door familie of vrienden. Het ophalen zonder dat je lang hoeft te wachten kan eenvoudig door via een online radar (zoals op www.vliegtuigvolgen.eu) te kijken waar het vliegtuig vliegt, of deze vertraging heeft en hoe laat deze dus precies aankomt. Dit zorgt er voor dat je dus niet te laat komt maar ook niet veels te vroeg. Ga je voor een stedentrip en heb je al een mooi hotel geboekt en heb je alleen een vliegticket nodig? Kijk dan even op cheaptickets.nl. Ik kijk altijd bij veel vergelijkers van vliegtickets maar boek uiteindelijk toch altijd weer bij cheaptickets. Ze hebben handige overzichten zodat je goed kan zien hoe laat de vluchten vertrekken en aankomen en bijna altijd wel de goedkoopste prijs. Het voordeel van pakketreizen is wel vaak dat ze goedkoper zijn. Echter ben je beperkt met je mogelijkheden.

1 opmerking:

  1. Als je dan toch gaat reizen met het vliegtuig dan wel de aankomsttijden in de gaten houden. En natuurlijk de vertrektijden. Zeker met slecht weer kan er nog wel eens vertraging zijn. Er kan natuurlijk ook altijd een storing met het vliegtuig zijn waardoor deze extra gecontroleerd moet worden dus de aankomst is niet altijd de tijd zoals gepland. Meer informatie op www.aankomsttijdenschiphol99.nl

    BeantwoordenVerwijderen